Markies 3 meter breed Den Haag en 5 meter breed

Bij de specialist voor markiezen en overige zonwering, biedt BAB Zonwering de mogelijkheden die op uw wensen aansluiten. Ben u opzoek naar zonwering voor uw woning of kantoorpand in Den Haag, dan zal een markies 3 meter breed in Den Haag of van 5 meter een goede match zijn. Wij maken markiezen op maat in onze eigen werkplaats in Den Haag.

Q_B02895

Vaak worden markiezen gebruikt bij ramen, in de Den Haag zie je die veel hangen bij o.a. herenhuizen. Deze markiezen hebben ongeveer een breedte van één meter. Dit zijn de compacte formaten voor een eerste etage of hoger. Uiteraard is het bij BAB Zonwering mogelijk om voor een bredere markies te gaan, zoals een markies 3 meter breed Den Haag of een markies 5 meter Den Haag.

Zoutmanstraat 2016

Deze afmetingen worden meestal gebruikt in een tuin of in de horeca voor een terras. Waar u het uiteindelijk ook wil plaatsen, het is mogelijk. Wilt u graag wat de mogelijkheden zijn in afmetingen, dan komen wij graag langs op afspraak, op die manier kunnen wij nauwkeurig berekenen wat de juiste afmeting voor de markies moet zijn. Een markies 3 meter breed Den Haag zou goed passen bij een klein terras of tuin. De markies 5 meter Den Haag past goed bij een terras met een breed oppervlakte. Ondanks de grootte zorgen wij gewoon dat de markiezen net zo stevig in elkaar zitten als de kleinere modellen.

1QB00136

Voor een markies 3 meter breed Den Haag hebben wij doeken van hoge kwaliteit, hierbij heeft u de keuze om zelf de kleuren te bepalen. De doeken worden ook handgemaakt door onszelf. U heeft de keuze uit één kleur of een combinatie van twee kleuren. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de markies 5 meter Den Haag. Zoals u ziet kunt u bij ons een volledig op maat gemaakt markies laten maken, van één meter tot vijf meter of zelfs groter!

Heeft u nog vragen of wilt u graag direct actie ondernemen? Neem dan nu contact op en wij staan voor u klaar om u verder te helpen op weg naar de juiste markies. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?