Markies Den Haag

Het adres voor markiezen kopen Den Haag

smartcapture
1QB00099

BABzonwering is de markies Den Haag specialist, vakkundig vervaardigen van markiezen. Al jaren dé specialist in Den Haag en omstreken.
Den Haag staat o.a. bekend om haar authentieke herenhuizen of kantoren, daar waar markiezen een perfecte toevoeging zijn als zonwering. In Den haag zult u terrassen, woningen en kantoorgebouwen er mee vol zien staan. De kans zal dan ook aanwezig zijn dat ze afkomstig zijn van BABzonwering – Specialist markies Den Haag.

Q_B02895

Markies op maat Den Haag

Als u opzoek bent naar een markies op maat in Den Haag, zoek dan niet langer verder. Wij leveren het, groot of klein, wij maken het. Het frame van de markies Den Haag wordt van duurzaam hout gemaakt gepaard met hoge kwaliteitsverf. Dit samen zal voor een frame zorgen dat lang zal meegaan.

1QB00136
Q_B02915

Het doek wordt volledig handmatig gemaakt. Het doek kan uit één kleur bestaan of twee verschillende kleuren zoals te zien is op de afbeeldingen. Er zijn vele mogelijkheden qua kleuren. U vraagt, wij maken het, ga voor markiezen kopen Den Haag.

De cover voor aan de muur, waar de markies in terug zal klappen, bestaat uit twee zijplanken van zeer duurzaam (Meranti) hout en een aluminium bovenkap. Dit samen zorgt ervoor dat de markies goed wordt bescherm als het niet wordt gebruikt.

IMG_20190805_131551
1QB00062

De markiezen zijn er in verschillende soorten maten en kleuren. Daarnaast is het belangrijk om te weten, dat ze volledig handmatig of elektrisch bediend kunnen worden. Handmatig door middel van een touw en elektrisch door middel van een bijgeleverde afstandsbediening of via een App.

Markiezen kopen in Den Haag

Q_B02940

Markiezen kopen Den Haag – Ga voor een duurzame en gebruikersvriendelijke markies op maat Den Haag. Ze worden met passie gemaakt in onze eigen werkplaats in Den Haag. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een markies Den Haag? Wilt u graag hulp bij de aanschaf van uw markies, dan staan wij graag voor u klaar.

IMG_20190722_135638

Markiezen kopen Den Haag – Neem dan nu contact op of kom langs in onze markies Den Haag showroom, hier laten wij u graag onze markiezen zien en kunnen wij u tegelijk adviseren. Maak snel een afspraak en kom langs!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?