Zonwering

Bestel uw zonwering

Bij BAB zonwering bent u aan het juiste adres voor prachtige en functionele markiezen, knikarm zonneschermen, rolluiken en screens! BAB zonwering is al jarenlang een begrip in Den Haag en omstreken. Wij zijn al meer dan 50 jaar specialist in het maken van zonwering.

Wij hebben een breed assortiment, de markiezen bijvoorbeeld, worden op maat gemaakt in onze eigen werkruimte, volledig handgemaakt. Op die manier worden er vele varianten geproduceerd en zo ook een zonwering naar uw smaak. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Komt u er zelf niet uit, neem dan contact op en helpen wij u graag verder!

Nieuwe doeken Belgisch park
Markiezen

Onze markiezen zonwering worden nog volledig door ons met de hand gemaakt. Van duurzaam hout.

MEER INFORMATIE
01
Zonneschermen / Knikarmschermen

Outdoorzonwering is een type zonwering beschermend tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning.

MEER INFORMATIE
Nieuwe doeken Belgisch park
Markiezen

Onze markiezen worden nog volledig door ons met de hand gemaakt. Van duurzaam hout.

MEER INFORMATIE
01
Zonneschermen / Knikarmschermen

Outdoorzonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning

MEER INFORMATIE
Rolluiken

Rolluiken verhogen uw huiselijk comfort. Naast zonwering bieden ze daarbij ook extra veiligheid en maken het huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

MEER INFORMATIE
Screens

Screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen en voorkomen hinderlijke schitteringen, functioneert prima als zonwering.

MEER INFORMATIE
Rolluiken

Rolluiken verhogen uw huiselijk comfort. Ze bieden daarbij ook extra veiligheid en maken het huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

MEER INFORMATIE
Screens

screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen en voorkomen hinderlijke schitteringen.

MEER INFORMATIE

Zonwering Den Haag

Bab zonwering Den Haag, meer dan alleen een begrip. Al meer dan 50 jaar specialist in het vervaardigen van prachtige zonweringen, waaronder de kenmerkende markiezen. Markiezen zijn erg populair als zonwering Den Haag, waar je ook kijk in Den Haag, je ziet ze hangen. Naast markiezen kunt u uiteraard ook voor wat een meer moderne zonwering bij ons terecht, zoals knikarmschermen en screens.

Neem contact op voor de mogelijkheden en stel uw zonwering Den Haag samen!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?