Zonwering

Bestel uw zonwering

Bij BAB zonwering bent u aan het juiste adres voor prachtige en functionele markiezen, knikarm zonneschermen, rolluiken en screens! BAB zonwering is al jarenlang een begrip in Den Haag en omstreken. Wij zijn al meer dan 50 jaar specialist in het maken van zonwering.

Wij hebben een breed assortiment, de markiezen bijvoorbeeld, worden op maat gemaakt in onze eigen werkruimte, volledig handgemaakt. Op die manier worden er vele varianten geproduceerd en zo ook een zonwering naar uw smaak. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Komt u er zelf niet uit, neem dan contact op en helpen wij u graag verder!

Nieuwe doeken Belgisch park
Markiezen

Onze markiezen zonwering worden nog volledig door ons met de hand gemaakt. Van duurzaam hout.

MEER INFORMATIE
01
Zonneschermen / Knikarmschermen

Outdoorzonwering is een type zonwering beschermend tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning.

MEER INFORMATIE
Nieuwe doeken Belgisch park
Markiezen

Onze markiezen worden nog volledig door ons met de hand gemaakt. Van duurzaam hout.

MEER INFORMATIE
01
Zonneschermen / Knikarmschermen

Outdoorzonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning

MEER INFORMATIE
Rolluiken

Rolluiken verhogen uw huiselijk comfort. Naast zonwering bieden ze daarbij ook extra veiligheid en maken het huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

MEER INFORMATIE
Screens

Screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen en voorkomen hinderlijke schitteringen, functioneert prima als zonwering.

MEER INFORMATIE
Rolluiken

Rolluiken verhogen uw huiselijk comfort. Ze bieden daarbij ook extra veiligheid en maken het huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

MEER INFORMATIE
Screens

screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen en voorkomen hinderlijke schitteringen.

MEER INFORMATIE

Zonwering Den Haag

Bent u op zoek naar zonwering in Den Haag en omgeving? BAB zonwering Den Haag is meer dan alleen een begrip. Wij zijn al meer dan 50 jaar specialist in het vervaardigen van prachtige zonweringen op maat.

Er zijn verschillende soorten zonwering, waaronder de kenmerkende markiezen. Markiezen zijn erg populair als zonwering in Den Haag. Waar u ook kijkt, dit type zonwering ziet u overal in Den Haag Hangen. Naast markiezen kunt u uiteraard ook voor een wat meer moderne zonwering bij ons terecht, zoals knikarmschermen en screens. Welk type zonwering u ook kiest, alles wordt bij ons op maat gemaakt.

Duurzame kwaliteit en optimaal wooncomfort

BAB zonwering Den Haag staat garant voor duurzame kwaliteit en optimaal wooncomfort. Onze missie is niet voor niets: het wooncomfort van onze klanten vergroten en het aanzicht van het pand verrijken. Kiest u voor BAB zonwering Den Haag, dan kiest u voor jarenlang gebruiksplezier. Wij staan van begin tot eind voor u klaar, dat begint al met het geven van persoonlijk advies. De zonwering wordt door onze professionele monteurs geplaatst. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen en aansluiten van alle soorten zonwering in Den Haag.

Waarom is zonwering zo belangrijk? In de zomer schijnen de warme zonnestralen op uw woning, de warmte komt zo uw huis binnen. Het gevolg is dat de binnentemperatuur flink stijgt. Dankzij buitenzonwering worden deze zonnestralen afgeschermd, uw huis blijft heerlijk koel. Daarnaast zorgt zonwering ook voor beter zicht. U heeft dan geen last van vervelende zonnestralen die het zicht op beeldschermen belemmeren. Met BAB zonwering Den Haag is uw woning straks zomerproof.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zonwering en wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en persoonlijk advies over zonwering. Wij helpen wij u graag verder met het kiezen van de juiste zonwering in Den Haag!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?