Markiezen repareren Den Haag

Bent u al jarenlang van uw markies aan het geniet en treedt er plotseling slijtage op? Geen paniek! Specialist markiezen repareren Den Haag – Babzonwering zal uw markies redden. Het is gewoonlijk dat na verloop van tijd, een markies kuren kan gaan geven. Dit betekent niet dat u meteen uw markies hoeft weg te doen en een nieuwe moet aanschaffen. Wij herstellen uw markies op professionele wijze.

IMG-20190816-WA0009

Voorbeelden van kuren/slijtage zijn bijvoorbeeld, het optrekken van de markies gaat zwaarder dan voorheen. Dit kan door ons verholpen worden door het oude touw te vervangen en nieuwe katrollen te plaatsen. Op die manier bedient u de markies weer als vanouds.

Een vaak voorkomend probleem bij markiezen repareren Den Haag is ook dat scharnieren zijn gaan roesten door aantasting en wisselvallige weersomstandigheden. Hierdoor kan het zo zijn dat de markies dan minder makkelijk openklapt en met piepende/knarsende geluiden. Dit kan opgelost worden door vakkundig te scharnieren te vervangen door nieuwe.

Q_B02940

Het kan ook voorkomen dat er een lat is gebroken van het frame, doordat de markies tijdens een stevige storm of windstoten open stond. Deze latten kunnen wij ook voor u vervangen.

Vaak zien wij dat men na een jaar of 8 a 10, bij het optreden van kuren, ook het doek vervangen, dus de markies meteen opnieuw laten bekleden. Op die manier kunt u weer wat jaren vooruit met uw markies.

Hebt u problemen met uw markies en wilt u die graag laten verhelpen door Babzonwering – Markiezen repareren Den Haag? Dan staan wij voor u klaar. Wij laten uw markies weer als nieuw stralen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Q_B02940
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?