Staande markies Den Haag

Babzonwering dé specialist in markiezen, creëert prachtige markiezen. Er zijn vele soorten markiezen in Den Haag, waaronder ook een staande markies Den Haag en vrijstaande markies Den Haag. Deze twee varianten zijn voornamelijk geschikt voor een tuin. Een markies vrijstaand Den Haag of een staande markies Den Haag kan bevestigd worden aan de muur, met daarbij ondersteuning aan het einde van de markies, door middel van poten.

1QB00118

Echter hebben onze markiezen dat niet, omdat dat simpelweg niet nodig is. De uitval is bijzonder goed te noemen, dit kan uiteraard op maat gedaan worden. De kwaliteit is erg hoog, waardoor de markiezen niet naar beneden vallen zonder ondersteuning.

De functionaliteit van onze hangende markiezen is hetzelfde als bij een staande markies Den Haag. Echter al een markies vrijstaand Den Haag wat meer vrijheid in plaatsing geven, maar dit zal dan weer niet de permanente zonwering bieden, zoals onze hangende markiezen dat doen.

Vrijstaande markies Den Haag

Nieuwe doeken Belgisch park
IMG_6095
1QB00075

Als u echter een grote tuin bezit, dan zou een combinatie van een hangende markies en een vrijstaande markies Den Haag een mogelijkheid kunnen zijn. Echter zijn wij van mening dat een standaard hangende markies van meer waarde is dan een markies vrijstaand Den Haag. Dat slaat eventueel op de waarde en aantrekkelijk van de woning en de functionaliteit als zonwering, omdat deze ook op verschillende hoogtes geïnstalleerd kan worden. Daarnaast hebt u bij ons ook de optie om de markies elektrisch uit te laten voeren, waardoor er een ultiem gebruikersgemak ontstaan. Zo kunt eenvoudig de markies laten uitklappen wanneer dat nodig is.

Markiezen plaatsen Nieuwe Parklaan

Wilt u graag een alternatief voor een staande markies Den Haag of vrijstaande markies Den Haag? Kijk dan snel verder bij ons en neem contact op. Graag helpen wij u verder bij de keuze voor een prachtige markies die u kunt laten ophangen op meerdere etages.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?