Markies elektrisch maken Den Haag

Als u van plan bent om een markies aan te schaffen, dan bent u aan het juiste adres bij BABzonwering.nl – specialist markies elektrisch maken Den Haag. Wij hebben ze in verschillende soorten maten en kleuren.

Belangrijk is ook de keuze voor een handmatige of elektrische markiezen Den Haag. Op deze pagina leest u verder wat nou precies het gemak en de voordelen zijn van een elektrische markies. Hieronder is een elektrische markies te zien in Scheveningen, Den Haag.

De klant heeft bewust gekozen voor de elektrische markiezen Den Haag. De markies bevindt zich namelijk op de eerste verdieping, waardoor de klant de markies kan laten optrekken ook vanaf de begane grond. Markiezen elektrisch Den Haag vergroten het gebruikersgemak uiteraard, ook door middel van de bijbehorende afstandsbediening.

1QB00126

De markiezen op de afbeelding hieronder, zijn geplaatst bij een woonhuis in het Statenkwartier in Den Haag. Hier was de intentie om de warmte buiten te houden, zo effectief mogelijk door middel van zonwering. Een markies is daar uitstekend voor geschikt, omdat de zon ook wordt geweerd vanuit de zijkanten. Wij hebben voor deze woning alle ramen voorzien van prachtige grijs witte markiezen. In dit geval heeft ook deze klant gekozen voor elektrische markiezen, gezien de bediening op afstand wat makkelijker gaat bij markiezen vanaf de eerste verdieping.

1QB00118
1QB00123

Op de eerste en tweede etage ziet u de elektrische markiezen Den Haag. De markiezen zijn voorzien van een Somfy iO motor. Naast de markiezen op de afbeelding, heeft de klant ook een elektrische markies in de tuin laten plaatsen door ons. Het mooie hiervan is dat de markiezen uiteraard via de afstandsbediening zijn te bedienen.

In dit geval hebben de markiezen allemaal dezelfde iO motor, daardoor kunnen ze allemaal via de App van Somfy worden bediend. Dit vergroot het gebruikersgemak aanzienlijk.

Via de App kunt u ook tijden programmeren voor het zakken en omhoog gaan van de markiezen. Verder is er ook een optie om een windemeter toe te laten passen door ons. De markies zelfs omhoog als er teveel wind wordt gemeten.

Wilt u graag meer weten over markies elektrisch maken Den Haag? Of weet u nu genoeg en kunt u niet wachten om één aan te schaffen, neem dan snel contact op voor een afspraak! Wij staan klaar voor u en ga ok voor uw markies elektrisch maken in Den Haag.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?