BAB HISTORIE

BAB zonwering is opgericht in 1966
door W. Bleijenberg – ‘De Markies van Scheveningen’

KWALITEIT

Zeker in Scheveningen worden zonwering aan ruige omstandigheden blootgesteld. Kwaliteit leveren is daarom het belangrijkst voor ons.

ONZE MISSIE

Onze missie is simpel: het wooncomfort van onze klanten vergroten en het aanzicht  van het pand verrijken

VAKKUNDIGE MONTAGE

Onze monteurs zijn beleefd, deskundig en professioneel en hebben vele jaren ervaring met het plaatsen en aansluiten van alle zonwering.

VOOR ELK RAAM EEN OPLOSSING

Zonwering beschermt uw interieur tegen zonnestraling en is bij uitstek geschikt voor toepassingen op ramen aan de straatzijde, voortuinen, balkons of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is .

Voor elk raam heeft BAB een passende oplossing. Zonwering gemaakt naar uw wens,
de perfecte keuze!

Met meer dan 50 jaar ervaring staat BAB zonwering garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier.

Download HIER de brochure van de door u gewenste zonwering

.

HANDGEMAAKTE MARKIEZEN

Wij maken onze markiezen nog volledig met de hand. Ons hout is duurzaam en van A-kwaliteit. De zijplanken zijn van hardhout. De bovenkap is standaard van aluminium. Als verf gebruiken wij de professionele ‘De Vos’ verf. Het doek wordt op maat gesneden en in banen aan elkaar genaaid. Daarna wordt de markies bekleed. Alle gebruikte metalen delen van de markies zijn verzinkt en gepoedercoat. 

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze werkplaats, een oud schevenings boethuis, waar de markiezen nog met de hand gemaakt worden. Hier kunt u zelf zien hoe het hele proces van het maken van een markies verloopt. Zie en voel zelf de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken om een markies te maken.

.

BAB HISTORIE

BAB zonwering is opgericht in 1973 door W. Bleijenberg – ‘De Markies van Scheveningen’

KWALITEIT

Zeker in Scheveningen worden  zonwering aan extreme omstandigheden blootgesteld. Kwaliteit is daarom het belangrijkst

ONZE MISSIE

Onze missie is simpel: het wooncomfort van onze klanten vergroten en het aanzicht, uiterlijk van het pand verrijken door het plaatsen van onze hoge kwaliteit producten.

VAKKUNDIGE MONTAGE

Onze monteurs zijn beleefd, deskundig en professioneel en hebben vele jaren ervaring met het plaatsen, aansluiten van alle zonwering.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?