Markies zonwering Den Haag

Markies zonwering Den Haag – Heeft u last van veel zonlicht in uw woning of wilt u gewoon heerlijk in de schaduw zitten in uw tuin of op een terras? Zonwering is dan een prima oplossing. Zo kan zonwering geplaatst worden bij een woning, kantoorgebouw of bij een horecapand.

BABzonwering is dé specialist voor markies zonwering Den Haag. Een markies is een traditionele zonwering die in tegenstelling tot een zonnescherm, ook aan de zijkanten het zonlicht afschermt. Een markies is dus eigenlijk meer volledig als het aankomt op het bieden van beschutting tegen de zon. Een zonwering markies Den Haag past ook mooi in de meeste woonomgevingen in Den Haag, het past echt bij de uitstraling van de stad. Als je goed kijkt staat het er ook vol mee!

1QB00099

Wij bieden mogelijkheden om de markies naar uw smaak te creëren. De markies zonwering Den Haag wordt volledig op maat met de hand gemaakt. Zo kunt u zelf de kleur van het doek bepalen, een kleur die perfect aansluit op het interieur of exterieur van de woning of bedrijfspand.

Daarnaast is het erg belangrijk om met de juiste maten te werken. Een markies voor een terras zal waarschijnlijk wat breder zijn dan die voor een tuin, dat is voor ons geen probleem, omdat het op maat wordt gemaakt.

Mocht u een markies willen hebben op meerdere etages, dan doen wij die installatie ook vakkundig.

IMG_20190722_135553

Het is bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een handmatige bediening met touw of een elektrische bediening. Een elektrische uitvoering met afstandsbediening is meestal handig, als u markies op hoogte heeft, zoals de eerste of tweede verdieping. Een zonwering markies Den Haag is een prachtige toevoeging, het is niet alleen praktisch, maar het heeft ook nog eens prachtige uitstraling, een mix van modern en klassiek. De markies wordt van stevig en duurzaam materiaal gemaakt, waardoor de markies een lange levensduur zal hebben.

Q_B02895

Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons op, zodat u een zonwering markies Den Haag volledig naar wens hebt hangen.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?