Markies petmodel Den Haag

Markiezen heb je in vele soorten maten, kleuren en type. Wij zullen hier ingaan op een model dat erg handig is voor o.a. winkels, waarbij bezoekers prettig binnen kunnen lopen – Markies petmodel in Den Haag. Dit model hebben wij al bij vele winkels en horecagelegenheden mogen installeren in Den Haag. Lees verder waarom dit model ook handig voor u zou kunnen zijn.

De markies petmodel Den Haag kunnen wij voor u op maat maken, zodat dit perfect aansluit bij uw winkel. De minimale hoogte van een markies petmodel Den Haag is 220 cm, hierdoor hebben de bezoekers een riante vrije doorloop tot uw winkel. Een markies petmodel Den Haag is vrijwel hetzelfde als een traditionele markies, alleen heeft het een wat andere voorkant. De reden dat dit type een petmodel heet, is omdat het op een pet lijkt, vanwege de verhoogde voorkant bij de entree van uw winkel of horecagelegenheid.

Verder heeft de markies petmodel Den Haag dezelfde functionaliteit, bescherming aan de zijkanten, bovenkant en voorkant. Laat uw markies petmodel in Den Haag maken bij Bab Zonwering. Wij komen langs om alles op te meten, daarna heeft u zelf de keuze om de markies zodanig te laten matchen met uw winkel of horecagelegenheid, zodat het één geheel vormt.

De markies petmodel Den Haag kunt u verder ook toepassen bij kantoorpanden of voor uw woning. De markies petmodel zal naar keuze worden uitgevoerd met handbediening of elektrische bediening. Wilt u direct actie ondernemen of zou u meer informatie willen hebben over dit praktische model, dan helpen wij u graag verder door de mogelijkheden met u te bespreken. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?