Markies doek vervangen Den Haag

Q_B02935

Markies doek vervangen Den Haag – Markiezen zijn erg functioneel als zonwering, daarnaast zijn ze ook prachtig om te zien. We willen ze het liefst zo vaak mogelijk uitklappen. Door het intensief gebruik van de markies kan er slijtage aan het doek optreden. Dit heeft te maken met de weersomstandigheden, hierdoor ontstaan er scheurtjes in het doek of de kleur van het doek kan vervagen op den duur.

IMG_20200207_121327

Doek markies vervangen Den Haag

Hebt u momenteel een markies, waarvan het doek niet meer optimaal is? Wij als specialist – markiezen doek vervangen Den Haag, zorgen ervoor dat u langer van uw markies kunt genieten!

Een markies heeft natuurlijk bepaalde charmes en zal niet dezelfde uitstraling geven als een andere soort zonwering, waardoor u misschien niet de volledige markies wilt vervangen. Geen zorgen, BABzonwering is in staat om nauwkeurig het doek te vervangen, zodat de markies er als nieuw uitziet. Ga voor markies doek vervangen in Den Haag!

Markies doek vervangen Den Haag doen wij als volgt, wij neem de markies mee naar de werkplaats, daar wordt het doek zorgvuldig losgehaald van het frame, hierbij worden ook de nietjes uit het hout gehaald, waarmee het oude doek vastzat. Voor het doek markies vervangen Den Haag, snijden we het nieuwe doek af in banen voor het op maat bekleden.

Het doek wordt daarna uitgehangen met bandjes aan de onderkant, zodat de vorm juist is en de uitval correct is bij het uitklappen. Verder wordt de markies volledig handmatig bekleed, afgesneden zijkanten en uiteindelijk geniet met kwaliteit rvs nietjes. Bij markiezen doek vervangen Den Haag, hebt u ook de keuze uit verschillende kleuren, mocht u een andere kleur willen hebben.

IMG-20190816-WA0009

Markiezen doek vervangen Den Haag

De laatste fase bestaat uit het afwerken van de latten. Er komt een spijkerband op elke lat om de markies af te werken. Als de markies bekleed is, wordt daarna de stof/maat bepaald voor de volant (onderste flap), die wordt op de naaimachine afgebietst met dezelfde kleur en materiaal als de spijkerband. Dit is het proces in grote lijnen, het vraagt precisie, tijd en passie. Wij als markies doek vervangen Den Haag specialist, zijn hier uiterst bekwaam in.

IMG_20200207_121530
IMG-20191127-WA0000

Wilt u graag uw doek markies vervangen Den Haag? Neem dan snel contact op, graag bespreken wij  met u de mogelijkheden.

Markiezen doek vervangen Den Haag is ook mogelijk, als u meerdere markiezen heeft hangen waarvan het doek aan vervanging toe is, dan nemen wij die ook mee.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?