Markies Grijs Wit Den Haag

Bazonwering is een begrip in Den Haag, wij maken zonwering als geen ander. BABzonwering is dé specialist in het maken van markiezen in verschillende kleuren. Wij maken ze op maat met een klassieke of moderne uitstraling. Als u opzoek bent naar zonwering, ga dan voor een markies en lees verder voor één van onze opties, de markies grijs wit Den Haag.

1QB00118

Op de afbeelding ziet u een door ons volledig handgemaakte markies grijs wit Den Haag, geplaatst bij een woning in het Statenkwartier. De markies is uitgevoerd in de kleuren grijs en wit, dit geeft een semi klassiek en moderne uitstraling. Daarnaast is het ook een gemoderniseerde markies, het is namelijk elektrisch. De markiezen bevinden zich namelijk niet op de begane grond. Zo kan de eigenaar met veel gemak de markiezen bedienen van afstand, door middel van een gebruikersvriendelijke afstandsbediening.

1QB00123

De markies grijs wit Den Haag is met veel zorg vervaardigd. Dit is uiteraard het geval bij al onze markiezen. De materialen die wij hebben gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. Het hout is een duurzaam soort tropisch hout (Meranti). Het frame wordt stevig in elkaar gezet, met daarbij het gebruik van een aluminium plaat voor bescherming bij een ingeklapte markies tegen weersomstandigheden.

1QB00126

Het is een passie voor ons om een markies handmatig te produceren, dus ook voor u! Wilt u graag een markies laten maken? Wilt u graag meer info of weet u al wat u wilt? Neem dan contact op met ons, dan staan wij voor u klaar. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in de showroom. Hoe dan ook, wij zorgen samen met u voor de juiste markies of markiezen.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?