Markies voor tuin Den Haag

De markiezen in Den Haag zie je meestal bij ramen hangen van herenhuizen, kantoren of bij horecagelegenheden. Men vergeet weleens dat een markies ook perfect geschikt kan zijn voor een tuin. Bij ons is het dus ook mogelijk om een markies voor tuin in Den Haag op maat te laten maken.

Vaak wordt er in een tuin gebruik gemaakt van een zonnescherm. Dit design geeft vaak een wat strakkere en moderne uitstraling. Daar waar een markies voor tuin Den Haag een wat meer klassieke uitstraling heeft. De look van de markies hangt uiteraard ook weer van de kleurencombinatie af. Op die manier kan je de markies een mix van klassiek en modern uiterlijk geven.

Naast het uiterlijk van de markies is het praktischer dan een zonnescherm. De zijkanten van de markies bieden ook beschutting, iets was mist bij een zonnescherm. Een markies voor tuin Den Haag biedt dus meer zonwering, dit hangt dan ook weer van de diepte van een zonwering.

Scheveningen

Terras markies Den Haag

Heeft u in de tuin misschien een prachtig terras en die nog niet is overdekt? Doe dit dan ook door middel van een terras markies Den Haag. Een markies zal een eye-catcher zijn voor uw tuin en terras. Wij zorgen dat de markies volledig op maat wordt gemaakt. Daarnaast heeft u de keuze om zelf de kleuren te bepalen, zodat uw terras markies Den Haag perfect aansluit bij het design en uiterlijk van uw tuin of terras.

Luxaflex

In Den haag hebben we veel huizen met een klassieke uitstraling.  De uitstraling heeft een bepaalde charme waar een terras markies Den Haag of een markies voor tuin Den Haag perfect bij past. Mocht u graag een markies voor een huis willen hebben met een wat meer moderne uitstraling, dan is dat geen probleem.

Samen met u bekijken wij de mogelijkheden voor uw markies, om deze volledig op maat te maken naar uw wens. Om de markies echt te moderniseren, kan deze worden uitgerust met een elektromotor voor elektrische bediening.

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op. Graag bespreken wij dan met u de mogelijkheden en assisteren eventueel in uw keuze. Wij zorgen samen met u, dat er een prachtige markies bij u in de tuin staan!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?