Markies blauw wit Den Haag

Den Haag staat vol markiezen, waaronder vele markiezen van BABzonwering. Op deze pagina leest u meer over markies blauw wit in Den Haag. Op de afbeelding ziet u een herenhuis in Den Haag. De eigenaar heeft hier gekozen om bijna voor elk raam een markies te hangen. Het gaat hier in totaal om tien markiezen in dezelfde kleuren.

1QB00099

Bij herenhuizen wordt vaak aangeraden om voor een markies te gaan als zonwering, dit omdat het qua uiterlijk het beste past bij de vormgeving van een herenhuis, vooral bij de vormen van de ramen. Het geeft een chique, authentieke uitstraling. Dit is ook het geval bij een markies blauw wit Den Haag, zo ziet u bijvoorbeeld op deze afbeeldingen hoe goed het past bij een herenhuis. Uiteraard is een markies prima toe te passen bij andere soort woningen of gebouwen.

De markiezen voor dit herenhuis zijn volledig handgemaakt, van frame tot aan het doek. De zijplanken aan de muur zijn van zeer duurzaam hout, namelijk Dark Meranti (tropisch hardhout). Dit is bestendig tegen alle weersomstandigheden. Aan de bovenkant zit een aluminium bovenkap om ook bescherming te bieden als de markies is ingeklapt.

1QB00094

De op maat gemaakte markiezen beschikken over handbediening door middel van touw. Uiteraard kan er ook elektrische bediening op toegepast worden. Overigens heeft u naast de blauw witte markiezen, de keuze uit vele variaties qua kleuren.

1QB00095

Zoals u ziet kunnen wij perfecte op maat gemaakte markiezen leveren, zelfs voor herenhuizen. Wij doen dit erg nauwkeurig waar veel passie bij komt kijken.

Wilt u graag een markies blauw wit Den Haag  of andere kleur aanschaffen of wilt u meer info? Bel ons of neem contact op om een afspraak te maken, wij staan dan voor u klaar in onze showroom om mogelijkheden te bespreken en te laten zien!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?