Markies klassiek Den Haag

maatschappij1

Er zijn vele soorten varianten van zonwering. Bab Zonwering heeft hier een ruim aanbod in. De variant waar wij het meest in gespecialiseerd zijn is toch wel de markies klassiek in Den Haag. Naast alle soorten zonwering die vandaag de dag worden gebruikt, is de markies klassiek Den Haag toch wel de meest aparte. En met apart bedoelen wij chique en opvallend. Een markies klassiek heeft een bepaalde charme, die ook echt wat toevoegt aan het uiterlijk van een woning of kantoorpand.

In Europa werd deze variant van zonwering als één van de eerste gebruikt en was ook erg effectief. Een markies klassiek Den Haag is niet alleen mooi om te zien, maar is ook erg functioneel. De standaard zonweringen die je nu veel ziet bieden geen bescherming aan de zijkanten, dit doet een markies klassiek Den Haag wel! Naast de bovenkant en de voorzijde, zijn de kanten ook met het doek bedekt, waardoor het meer beschutting biedt dan andere zonweringen.

koudewater1

Het bouwen van een markies gebeurd bij ons op ambachtelijke wijze, van het frame tot aan het doek wordt alles met veel passie met de hand gemaakt. Het frame bestaat uit hout (raamwerk) dat bij elkaar wordt gehouden door middel van scharnieren. Over dit frame zal het op maat gemaakte doek geplaatst worden, dit wordt stevig vastgemaakt. Boven de markies zal een houten of aluminium plaat worden geplaatst, dit ter bescherming van de markies. Deze plaat biedt bescherming tegen vuil en slechte weersomstandigheden als de markies klassiek Den Haag is ingeklapt.

nibbles

Bij het maken van een markies heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren, zo kunt voor een enkele kleur of twee kleuren gaan. Daarnaast kan er gekozen worden voor een markies klassiek Den Haag met grotere uitval, iets dat handig is voor winkels.

Uiteindelijk is het handig om de markies op een bepaalde manier te bedienen. Dit kan zowel handmatig als elektrisch. Door middel van een koord kan de markies opgetrokken worden, maar u heeft ook de keuze om de markies uit te laten voeren met een buismotor, hier wordt een afstandsbediening bij geleverd voor ultiem gebruikersgemak. Een elektrische wordt vaak geadviseerd bij markiezen die zich niet op de begane gronde plaatsvinden.

Ga voor een markies klassiek in Den Haag. Het is een bijzondere zonwering en tegelijk een prachtige toevoeging aan uw woning of pand. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor u of heeft u misschien nog een vraag? Twijfel dan niet en neem contact op met ons. Wij helpen u dan graag verder!

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?